Sikkerhed

Fortum Recycling & Waste ønsker at være en sikker og god arbejdsplads for både sine medarbejdere og samarbejdspartnere. Vores mål er nul ulykker - det kræver kompromisløshed og omtanke.

Målet er nul ulykker

Et godt og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere er én af vores absolutte kerneværdier. Det kræver, at vi tager et bevidst ansvar for trygge fysiske og psykiske rammer. Alle Fortum Recycling & Waste's danske anlæg er certificerede efter OHSAS 18001. Vi er dermed forpligtet til løbende at forbedre arbejdsmiljøet ud over lovkravene.

Kun få tilløb til arbejdsulykker hos Fortum Recycling & Waste er forbundet med håndtering af det farlige affald. Typisk har hændelserne samme karakter som på andre store industriarbejdspladser.

I alle vores aktiviteter kommer sikkerhed først. Vi forebygger kontinuerligt ulykker gennem en målrettet sikkerhedskultur. Ved at inddrage alle medarbejdere i en synlig indsats og god dialog identificeres usikre situationer. Det sker bl.a. via:

  • Risikovurderinger
  • Årsagsanalyser
  • Hyppige sikkerhedsrunderinger i organisationen (Safety talks)
  • Registrering og opfølgning på tilløb til arbejdsulykker
  • En dedikeret arbejdsmiljøorganisation

Da vi har en kompromisløs indstilling til sikkerhed, har vi valgt at nedsætte risikoen ved at stille et minimumskrav til chaufførernes forståelse af regler. Her finder du:

Sprogkrav til chauffører 
Language requirements for drivers 

Krav til eksterne leverandører pr. 1. november 2019

Brev til leverandører om brug af personlige værnemidler
Krav til brug af værnemidler (illustreret)

Kontakt

Miljøvagten
I normal åbningstid fra kl. 7.30 til 15.30
Tel: +45 2345 5528
ehsq.danmark@fortum.com

F28

Vores sikkerhedskursus

Alle, som udfører arbejde hos os, skal have et SSG Entre Pass.

AU39

Vores sikkerhedsindsats

Læs om sikkerhed i vores bæredygtighedsrapport 2019