Bliv vores nye Business Controller

Du kan blive vores nye Business Controller og en proaktiv sparringspartner for den danske forretningsledelse

Bliv vores nye Business Controller og en proaktiv sparringspartner for den danske forretningsledelse

Er du klar til en stilling, hvor du – ved tæt sparring med forretningen i Danmark – er med til at skabe en renere verden? Bliv en del af Fortum Waste Solutions der er en stor international, likvid miljøvirksomhed.

Fortum Recycling & Waste Solutions i Nyborg søger en ambitiøs og dedikeret Business Controller, der vil blive en del af et team på i alt 14 personer fordelt i Danmark og Sverige. Du bliver sparringspartner for den lokale ledelse og følger løbende med i, hvordan forretningsområderne udvikler sig. Du kommer til at analysere tallene, bygge dashboards og sikre, at forretningen agerer på dine input. Derudover assisterer du Group Finance-afdelingen i Finland med finansielle analyser og rapportering, ligesom du vil sikre data flow fra lokale systemer til deres koncernsystem.

Det danske team arbejder tæt sammen med en lang række stakeholders som lokale ledere og Group funktionen i Sverige og Finland. Dette giver en unik mulighed for at få en stor berøringsflade samt gode udviklingsmuligheder fremadrettet.

Ansvarsområde

Din primære opgave som Business Controller vil være dels at foretage den løbende controlling samt være en proaktiv sparringspartner over for en lang række lokale ledere, som vil bruge dig til at forstå tallene og forklaringen bag disse.

Dine opgaver inkluderer også, at du:

  • Står for at udvikle og implementere analyser og rapportering, som hjælper virksomheden til at forstå både dens økonomiske såvel som operationelle nøgletal
  • Agerer som business partner for proaktivt støtte ledere i Operations i Nyborg og de øvrige danske sites
  • Sammen med resten af controllerteamet i Sverige og Finland kontinuerligt videreudvikler forecast-processerne
  • Står for månedsafslutning for moderselskabet samt controlling heraf
  • Udfører controlling af kvartalsforecast og budgetter, så de rigtige tal trækkes ud af systemet

Controller med stor forretningsforståelse og drive

Du har sandsynligvis en baggrund som business controller med nogle års erfaring, hvor du har lært at begå dig i en kompleks organisation, og hvor du har lært hurtigt at tilegne dig nye systemer og processer. Du kan først og fremmest se tal i et større perspektiv, og du har en naturlig nysgerrighed for at undersøge, hvad eventuelle udsving skyldes. Med din stærke faglighed i bagagen sparrer du med dine kollegaer i forhold til forbedringer, ligesom du har let ved at samarbejde og interagere med flere forskellige stakeholders, også udenfor Finance. Du arbejder selvfølgelig ubesværet i Excel og har erfaringer med forskellige systemer.

Vi kan tilbyde dig

Hos Fortum Waste Solutions er vores vision en renere verden. Vores mission er at engagere vores kunder og samfund til at drive forandringen mod en renere verden. Vi tror på, at vi er en del af løsningen på klimaforandringerne. Vi giver vores dygtige medarbejdere en kontinuerlig chance for faglig opgradering og personlig udvikling. Derudover giver vi dig muligheden for at arbejde i en stor international organisation, hvor du vil få adgang til et stort professionelt netværk. Desuden tilbydes du en række attraktive vilkår som gym, healthcare- og fritvalgsordning med mere.

Din ansøgning

Vi samarbejder med Brinch & Partners på denne rekruttering. Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller Fortum, er du velkommen til at kontakte Partner Jens Chr. Jensen på +45 2784 7405. 

Vi indkalder og afholder samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet. Vi ser derfor meget frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest.

Ansøg her

Gør Danmark renere sammen med os