EcoVadis vurderer os i top 1 % indenfor bæredygtighed

EcoVadis, et af de førende globale vurderingsbureauer for virksomheders bæredygtighed, har vurderet Fortum Recycling & Waste's bæredygtighedspræstationer og tildelt os 'Platin' for scoren 79/100. Dermed placerer EcoVadis os blandt de 1% højst rangerede virksomheder indenfor bæredygtighed.

EcoVadis vurderer Fortum Recycling & Waste i top 1 % på bæredygtighed
Leaves

EcoVadis vurderingen

EcoVadis vurderinger er grupperet i 4 temaer (Miljø, Arbejdskraft & Menneskerettigheder, Etik og Bæredygtige indkøb) og baseret på førende internationale bæredygtighedsstandarder såsom Global Reporting Initiative (GRI), de ti principper i FN's Global Compact og ISO 26000. EcoVadis' vurderingsproces og metode overvåges af en international videnskabelig komité. Ratingniveauerne er platin (top 1%), guld (top 5%), sølv (top 25%) og bronze (top 50%).

Fortum Recycling & Wastes bæredygtighedsvurdering på Platin-niveau betyder, at virksomheden er blandt de bedste 1 %, EcoVadis har vurderet.

EcoVadis' mission

EcoVadis er et førende uafhængigt bureau til vurdering af bæredygtighed, som driver en samarbejdsplatform, der gør det muligt for virksomheder at overvåge deres leverandørers bæredygtighedspræstationer. EcoVadis har til formål at hjælpe indkøbere og leverandører med at indføre mere bæredygtig praksis.

EcoVadis' mission er, at levere pålidelige vurderinger af virksomheders bæredygtighedspræstationer og give dem udførlig feedback, benchmarking og værktøjer, der gør det muligt for virksomheden at gennemføre løbende forbedringer. Mange multinationale virksomheder bruger EcoVadis til at vurdere deres leverandørers præstationer: EcoVadis bruges af omkring 90.000 virksomheder, inkluderer 160 forskellige lande og mere end 200 forskellige industrisektorer.

Læs mere om EcoVadis her.

EcoVadis certifikat

Download PDF her

Vores rapport om bæredygtighed

Læs mere på engelsk