Ledige stillinger

Vi har brug for dine kompetencer til at skabe en renere verden baseret på bæredygtige løsninger og cirkulær økonomi. Vi tilbyder spændende karrieremuligheder på forskellige områder.

Fortum Recycling and Waste Solutions_karriere_ledige stillinger

Job hos os

Orienter dig nærmere om ledige stillinger hos os.

Vi søger i øjeblikket:

Sælger

Vi søger en dygtig sælger med base i Nyborg til vores salgsteam. Få ansvaret for salg og markedsføring til vores små og mellemstore kunder - det gælder bl.a. prissætning, tilbud og kontraktforhandling.

Læs mere om stillingen her.

Field Service Specialist

Vil du koordinere og planlægge opgaver med sortering, pakning og mærkning af farligt affald hos vores kunder som Specialist på vores nye Field Service Team?

Læs mere om stillingen her.

Field Service Assistant

Har du lyst til at udføre forskellige praktiske opgaver ifm. håndtering af farligt affald hos vores kunder, herunder køre truck, ompumpe kemikalier, hjælpe med at pakke og mærke affaldet samt klargøre og vedligeholde materiel og sikkerhedsudstyr? Så er det lige dig at blive vores Field Service Assistant. 

Læs mere om stillingen her.

Product Sales Specialist

Vil du være en del af et engageret og miljøfokuseret team i en nordisk virksomhed, og har du lyst til at drive udviklingen af et område, der har strategisk fokus fra koncernen? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor du med dine salgsmæssige evner, får muligheden for at præge din egen hverdag og sikre den fremadrettede opnåelse af de kommercielle mål. 

Læs mere om stillingen her.

Klejnsmede-lærling
Som klejnsmedelærling hos Fortum vil du i din hverdag bl.a. beskæftige dig med svejsning i diverse materialer, reparation og fejlfinding på mekanisk udstyr. Vi er en virksomhed med stort fokus på vores arbejdsmiljø,  sikkerhed og trivsel.
Læs mere om stillingen her.

AU37

Vores værdier

Vi tror på åbent lederskab, der skaber et sikkert og inspirerende arbejdsmiljø.

AU25

Etiske retningslinjer

De etiske retningslinjer dækker vores grundlæggende standarder og kerneværdier, som gælder for os alle – hele tiden.