Online nyheder

Vi går ind i dansk arbejde for øget genanvendelse

09 Marts 2018, 09:55

Fortum Waste Solutions er trådt ind i brancheforeningen Affalds- og Ressourceindustrien (ARI), der arbejder for øget kommerciel genanvendelse af affald. Dermed lobbyer vi sammen med landets fire største private virksomheder på området for at gøre affaldssektoren mere cirkulær.

”Det er naturligt for os at gå med i ARI’s arbejde. Både globalt og fra vores danske base i Nyborg har vi i mange år arbejdet med at miljøbehandle affald og udvikle nye teknologier. Der er mere end nogensinde behov for, at private virksomheder går forrest og skaber rammerne om fremtidens cirkulære løsninger”, siger Jonathan Cope, der er salgsdirektør hos Fortum Waste Solutions.

ARI er en brancheforening under Dansk Industri, og medlemsvirksomhederne håndterer store dele af Danmarks husholdning- og erhvervsaffald. ARI’s øvrige medlemmer er Marius Pedersen, Meldgaard Holding, RGS Nordic og Stena Recycling.