Online nyheder

Åbent hus hos Fortum Waste Solutions

18 September 2018, 10:56

Åbent hus for Fortum Waste Solutions

Farligt affald findes mange steder, i forskellige former og med forskellige egenskaber. Det er alt fra maling, tomme spraydåser og motorolie til affald fra laboratorier, apoteker, skibe og giftdepoter. Er du nysgerrig efter at vide, hvordan vi skaber nytte af det farlige affald i samfundet - så har du chancen nu!

KOM TIL ÅBENT HUS TORSDAG DEN 27. SEPTEMBER FRA KL. 16-18

Vi arbejder hver dag på at omdanne alt det farlige affald til bæredygtig fjernvarme og el, som Nyborg Forsyning og Service sender videre til forbrugerne i Nyborg. Samtidig sørger vi for, at flest mulige materialer genanvendes.

Som eksperter i farligt affald afgifter vi farlige stoffer og finder nye muligheder for affaldsanvendelse. Med vores MOPS-pilotprojekt (Multi-purpose On-site Phase Separator) til bæredygtig oprensning af bl.a. pesticid- og kviksølvforurening deltager vi i miljøindsatsen, som skal fjerne generationsforureninger, f.eks. ved Høfde 42 på Harboøre Tange tæt ved Vesterhavet. Kom og hør nærmere om vores daglige arbejde for et renere Danmark og FN’s verdensmål.

SE HVORDAN VI GØR

Alle er velkomne - så tag bare børn, kolleger og venner med. Du får en spændende rundvisning, lidt til ganen samt rig lejlighed til at stille spørgsmål til både os og Nyborg Forsyning og Service.

MØDESTED

Vi mødes ved indgangen Lindholmvej 3, 5800 Nyborg.

PÅKLÆDNING

Hav venligst lange ærmer, lange bukser.