Maritim, olie- og gasindustri

Vores genanvendelse af farligt affald og miljøoprydningsservice giver værdifulde løsninger og minimerer risici.

Totalløsninger til maritime udfordringer

Vi indsamler, bearbejder og nyttiggør farligt affald, som kommer fra f.eks. havne, skibe og offshore-faciliteter. Farligt affald afgiftes og omdannes til energi og miljøvenlig fjernvarme. Ud over sikker og bæredygtig håndtering af store mængder affald, har vi også et beredskab, som er klar til udrykning.

Vi tilbyder også en komplet miljøoprydningsløsning i tilfælde af en maritim ulykke, som f.eks. indsamling af væsker og rengøring af tanke på land. Servicen er tilgængelig hele døgnet.

Effektiv kundeservice

Vores ekspertise og brede erfaring giver sikker, effektiv og funktionel logistik, som alt sammen er vigtig for den maritime, olie- og gasindustri. Med Fortum bliver opgaverne udført til tiden, og alle henvendelser besvares hurtigt. Vi bruger de bedste fremgangsmåder og højeste standarder.

I samarbejde med jer udarbejder vi en effektiv plan, som opfylder jeres specifikke behov og understøtter jeres processer. Ud over miljømæssige fordele fremmer vores bæredygtige løsninger også jeres omdømme.

Kundefordele:

  • Ekspertviden
  • Holistisk servicemodel
  • Minimering af risici
  • Innovative og individuelle løsninger
  • Tilgængelighed døgnet rundt
  • Pleje af omdømme

Vi vil med glæde fortælle dig mere om vores omfattende miljøoprydningsservice.  Vi tager gerne en dialog om, hvordan vi løser jeres udfordring.

Kontakt

Morten Jacobsen

Service & Product Manager
Tel: +45 2929 3263
morten [dot] jacobsen [at] fortum [dot] com

Beredskabstjeneste

Tel: +45 3085 8161

Læs mere
Customer service

Kundeservice

+45 7513 8600
owdenmark [at] fortum [dot] com

Åbent hele døgnet
Du er altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail.