Vi søger en reparatør til vores værkstedsteam

Er du uddannet industritekniker/maskinarbejder, smed, mekaniker eller tilsvarende og har erfaring fra lignende stilling kan du blive reparatør i vores vedligeholdelsesteam.

Da en af vores reparatører efter mange års tro tjeneste har valgt at takke af og nyde sit otium, søger vi nu hans efterfølger.

Dit ansvarsområde

Som reparatør bliver du en del af vores vedligeholdelsesteam, der foruden værkstedsteamet på tolv svende, to lærlinge, en teamleder, en teknisk tegner og to vedligeholdelseskoordinatorer også tæller el-værkstedets tre svende og en lærling samt lagerets manager og to indkøbere.

Værkstedet arbejder med at vedligeholde produktionsanlæggene samt pumper, rørsystemer og andet udstyr, der benyttes til behandling og forbrænding af farligt affald på vores anlæg i Nyborg.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig et spændende job i en international virksomhed, der arbejder for en renere verden. Du vil blive en del af et velfungerende team med gode kollegaer samt en travl og afvekslende arbejdsdag.

Vi er en virksomhed med stort fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og medarbejderudvikling. Endvidere har vi en god kantineordning, fine træningsfaciliteter og en velfungerende personaleforening med spændende sociale aktiviteter,

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at vores nye kollega har følgende faglige og personlige kompetencer:

  • Du er uddannet industritekniker/maskinarbejder, smed, mekaniker eller tilsvarende med erfaring fra lignende stilling
  • Du har erfaring med mekaniske reparationer f.eks. reparation af pumper, lejeskift, motorer, gear
  • Du er fleksibel og ansvarsbevidst
  • Du kan arbejde selvstændigt og har sans for sikkerhed, kvalitet og deadlines
  • Du har erfaring med mindre opgaver ved fræser/drejebænk.

Praktisk information

Fortum Recycling & Waste ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Arbejdsstedet vil være hos Fortum Recycling & Waste på Lindholmvej 3 i Nyborg.

Stillingen er til fastansættelse 37 timer om ugen, og arbejdstiden er primært placeret i tidsrummet mandag-torsdag 06.30-15.00 og fredag 06.30-13.00.

Vi indkalder til samtaler løbende og lukker rekrutteringsforløbet, når den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer dig derfor til at sende din motiverede ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Send din ansøgning via vores elektroniske rekrutteringssystem her

Har du spørgsmål til stillingen, kan du få yderligere oplysninger hos Teamleder Brian Ejby på telefon 2147 9040 eller Maintenance Manager Steffen Palm på telefon 4030 2254.

Om virksomheden

Fortum er en international energivirksomhed med aktiviteter i mere end 40 lande. Vi tilbyder vores kunder el, gas, varme, køling og intelligente løsninger, der forbedrer ressourceeffektiviteten. Vi engagerer vores kunder og samfundet til at blive en del af forandringen mod en renere verden. Læs mere på www.fortum.com

I forretningsenheden Recycling & Waste samarbejder vi med vores kunder i Norden om smarte og bæredygtige løsninger, der genanvender værdifulde materialer og fjerner skadelige stoffer fra kredsløbet. Læs mere på www.fortum.com/fortum-recycling-waste

I Danmark tilbyder vi totalløsninger til håndtering, genanvendelse og slutbehandling af farligt affald. Vi beskæftiger ca. 170 medarbejdere. Læs mere på www.fortum.dk/recyclingandwaste

Gør Danmark renere sammen med os