Vi søger en Student Assistant til systematiseringsprojekt

Hos Fortum Recycling & Waste skal vi have samlet alt vores nye og historiske viden om teknologier og procesdesign til affaldsbehandling i et fælles SharePoint. Materialet skal systematiseres og struktureres på en måde, så det er let tilgængelig for vores kollegaer i hele koncernen.

Student at Fortum

Vi tilbyder lige nu et spændende studiejob til en ingeniørstuderende, som brænder for genanvendelse og udvikling af affaldsbehandling.

Dit ansvarsområde

Hos Fortum Recycling & Waste i Nyborg skal vi i gang med at samle alt vores nye samt historiske viden om teknologier og procesdesign til affaldsbehandling i et fælles SharePoint. Materialet skal systematiseres og struktureres på en måde, så det er let tilgængeligt for alle vores kollegaer i hele koncernen.

Du kommer derfor til kort at gennemgå alle de forskellige udviklingsopgaver/-projekter, som vi har arbejdet med i Nyborg de sidste 20 år. Der skal laves en kort opsummering på engelsk af projekterne/opgaverne og herefter uploades relevante filer til et fælles koncern SharePoint.

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder en spændende og udfordrende tid i en virksomhed, som arbejder for en renere verden. Vi har et stort fokus på vores arbejdsmiljø samt medarbejdernes sikkerhed og udvikling. Vi har også en god kantineordning og fine træningsfaciliteter.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er indskrevet på overbygningen på en videregående teknisk uddannelse, gerne som maskin- eller kemiingeniør.

Praktisk info

Opgaven forventes at tage ca. 25-30 arbejdsdage, som kan fordeles over en periode på seks måneder.

Arbejdsstedet er Lindholmvej 3 i Nyborg. Efter en kort introduktion vil arbejdet også kunne udføres hjemmefra. Der stilles nødvendigt IT-udstyr til rådighed.

Løn efter aftale, men forventes i niveauet mellem en aflønning i detailhandlen og en ”poder”.

Send din ansøgning via vores elektroniske rekrutteringssystem senest 14. august 2021. Du søger direkte her.

Yderligere information

Senior Specialist Per Andreasen på telefon 6331 7342/40914160 eller e-mail per.andreasen@fortum.com.

Om virksomheden

Fortum er en international energivirksomhed med aktiviteter i mere end 40 lande. Vi tilbyder vores kunder el, gas, varme, køling og intelligente løsninger, der forbedrer ressourceeffektiviteten. Vi engagerer vores kunder og samfundet til at blive en del af forandringen mod en renere verden. Læs mere på www.fortum.com.

I forretningsenheden Recycling & Waste samarbejder vi med vores kunder i Norden om smarte og bæredygtige løsninger, der genanvender værdifulde materialer og fjerner skadelige stoffer fra kredsløbet. Læs mere på www.fortum.com/fortum-recycling-waste.

I Danmark tilbyder vi totalløsninger til håndtering, genanvendelse og slutbehandling af farligt affald. Vi beskæftiger ca. 170 medarbejdere. Læs mere på webstedet her.