EcoVadis giver guld i bæredygtighed til Fortum Recycling & Waste i 2023

EcoVadis, et af de førende globale vurderingsbureauer for virksomheders bæredygtighed, har vurderet Fortum Recycling & Waste's bæredygtighedspræstationer og tildelt os 'Guld' for scoren 75/100. Dermed placerer EcoVadis os blandt de 5% højst rangerede virksomheder indenfor bæredygtighed.

EcoVadis vurderer Fortum Recycling & Waste blandt de bedste 5% på bæredygtighed
Leaves

EcoVadis vurderingen

EcoVadis vurderinger er grupperet i 4 temaer (Miljø, Arbejdskraft & Menneskerettigheder, Etik og Bæredygtige indkøb) og baseret på førende internationale bæredygtighedsstandarder såsom Global Reporting Initiative (GRI), de ti principper i FN's Global Compact og ISO 26000. EcoVadis' vurderingsproces og metode overvåges af en international videnskabelig komité. Ratingniveauerne er platin (top 1%), guld (top 5%), sølv (top 25%) og bronze (top 50%).

Fortum Recycling & Waste vurderes til guld efter EcoVadis' bæredygtighedsstandard.

EcoVadis' mission

EcoVadis er et førende uafhængigt bureau til vurdering af bæredygtighed, som driver en samarbejdsplatform, der gør det muligt for virksomheder at overvåge deres leverandørers bæredygtighedspræstationer. EcoVadis har til formål at hjælpe indkøbere og leverandører med at indføre mere bæredygtig praksis.

EcoVadis' mission er, at levere pålidelige vurderinger af virksomheders bæredygtighedspræstationer og give dem udførlig feedback, benchmarking og værktøjer, der gør det muligt for virksomheden at gennemføre løbende forbedringer. Mange multinationale virksomheder bruger EcoVadis til at vurdere deres leverandørers præstationer: EcoVadis bruges af omkring 90.000 virksomheder, inkluderer 160 forskellige lande og mere end 200 forskellige industrisektorer.

Læs mere om EcoVadis her.

EcoVadis certifikat

Download PDF her

Fortum-koncernens rapport om bæredygtighed 2023

Læs mere på engelsk